En este momento estás viendo Una història de la literatura

Una història de la literatura

  • Autor de la entrada:
  • Categoría de la entrada:Sin categoría

Els grans autors de la llengua catalana com cap professor t’ha explicat mai (per sort).

“Una història de la literatura” és un programa d’humor de format breu, sobre autors i literatura, que vol anar una mica més enllà. , L’Elisenda Pineda, condueix una conversa en bona sintonia que es crea a cada capítol i que pot arribar a abordar qualsevol tema.

Cada episodi parla d’un autor il·lustre de la literatura catalana a qui es presenta amb el relat animat de la seva trajectòria. Un relat senzill i amè en què s’explica a grans trets i amb el mateix to d’humor que té el programa la vida del protagonista del capítol. Se’n destaquen els elements més rellevants i es contextualitzen amb l’època en què va viure.

El col·laborador i autoanomenat “especialista en la matèria”, Godai Garcia, enriqueix la conversa amb la seva manera peculiar d’entendre la vida i posa a prova els coneixements de la presentadora i l’entrevistat amb un concurs de preguntes ràpides sobre actualitat i literatura.

En l’escenari en què transcorre la tertúlia literària també hi ha el set de l’Eduard Gener, que amb el seu piano de cua blanc amenitzarà la conversa.